image
image

Het grote 14-inchscherm van de Acer Chromebook 314 is ontworpen voor het werken in omstandigheden met veel licht en is ideaal voor een hogere productiviteit. Met een lange accuduur, een snelle Intel® CPU en een snelle WiFi 5-verbinding zijn gebruikers in een handomdraai online.

Toekomstbestendige verwerking

De nieuwste Intel®-processor heeft een laag stroomverbruik en is uitgerust met responsieve software. Dankzij het extra vermogen verlopen grafische projecten in klaslokalen soepeler zodat taken sneller worden uitgevoerd.

Moeiteloze mobiliteit

Deze Chromebook™ is ontworpen voor draagbaar gemak, is iets groter dan een A4’tje en weegt slechts 1,5 kg. Neem hem mee in een kleine tas en pak hem er uit wanneer u maar wilt.

Accu gaat de hele dag mee

Met een accuduur tot 12,5 uur komt u een heel eind. Met slechts één keer opladen, is er na een volledige dag werken nog voldoende accucapaciteit over. Dankzij de krachtige accu die lang meegaat, hoeft u de voedingsadapter niet mee te nemen.

De kracht van draadloos

Intel® Gigabit WiFi en de strategisch geplaatste 802.11ac draadloze antenne met 2x2 MU-MIMO zorgen voor een sterk, consistent draadloos signaal. MU-MIMO (Multi-User Multiple-Input en Multiple-Output) is een standaard die hogere draadloze snelheden biedt en meer draadloze apparaten tegelijk kan verwerken.

WiFi 5

802.11ac levert snelheden van 433 Mbps (megabits per seconde) tot meerdere gigabits per seconde en maakt gebruik van 80 of 160 MHz.

Gigabit WiFi

Gigabit WiFi 2x2 802.11ac 160 MHz (1.733 Mbps) is twaalf keer sneller dan 802.11n.

MU-MIMO

MU-MIMO (Multi-User Multiple-Input en Multiple-Output) is een standaard die hogere draadloze snelheden biedt en meer draadloze apparaten tegelijk kan verwerken.

Gecertificeerd veilig en duurzaam

Deze Acer Chromebook is gecertificeerd voor impactweerstand (MIL-STD 810G) en is bovendien voorzien van een schok­absorberend bumperontwerp dat de onderdelen verder beschermt tegen stoten en vallen.

Chrome Enterprise Upgrade

Google Chrome Enterprise is de zakelijke oplossing voor Chrome apparaten, de Chrome browser en Chrome OS. Chrome Enterprise biedt cloudgebaseerde tools, integraties met producten van derden en 24/7 ondersteuning voor IT-beheerders.

image
image